Hoe gaat Beautysalon Kimberley om met Corona?

Ik ben blij dat ik jullie weer kan mogen ontvangen in mijn salon. Beetje bij beetje mogen we steeds weer wat meer.

Veiligheid en gezondheid staan voorop! Daarom wil ik jullie wijzen op de volgende zaken;

De klant mag niet komen wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Bent u in thuisisolatie, omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

“Afbellen is kosteloos. Belang van gezondheid staat voorop!”

Hygiëne

– Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. Er is des-infectiegel aanwezig.
– U moet uw jas zelf ophangen
– Geen handen schudden
– Er wordt geen koffie of thee aangeboden
– Na de behandeling desinfecteert u uw handen weer
– Ik werk altijd met een mondkapje en handschoenen
– Na elk bezoek reinig ik de salon en ik gebruik een nieuwe handdoek en stoelhoes per klant

Kom precies op tijd. Er mag namelijk maar 1 klant in de salon. Anders moet u helaas buiten wachten. Ik plan extra ruimte tussen de afspraken in.

Bij opmerken van gezondheidsklachten ben ik genoodzaakt om de behandeling af te breken en die behandeling wordt wel in rekening gebracht!

Als wij samen de regels in acht nemen kunnen wij veilig en verantwoord aan de slag! Hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen en/of onduidelijkheden kunnen jullie altijd contact opnemen.

Ik heb een aantal zaken extra moeten aanschaffen en daarnaast zijn sommige artikelen door de grote vraag zoals mondkapjes stukken duurder geworden. Tevens moet ik extra tijd tussen de behandelingen vrijhouden. Ik ben dan ook genoodzaakt voorlopig de behandelingen € 2,00 duurder te maken. Ik hoop op jullie begrip hiervoor.