Tele-Gone

Wat is mogelijk met de Tele-Gone?

Met de Tele-Gone methode kunnen vele cosmetische huidproblemen worden behandeld. Meestal gaat het hierbij vaak om correcties die meestal niet door een huisarts of dermatoloog worden behandeld, omdat er niet altijd een medische noodzaak voor is. Toch kunnen dit soms echter wel erg ontsierende en/of storende plekjes zijn.

Het systeem is gebaseerd op het principe van Diathermie/Thermolyse met behulp van hoogfrequentie wisselstroom. In de probleemzones word door middel van een fijn naaldje warmte veroorzaakt.

Het gevolg is dat de te behandelen huidonregelmatigheden nagenoeg pijnloos en zeer snel definitief verdwijnen.

Vanaf nu kunt u bij Beautysalon Kimberley terecht voor het littekenloos verwijderen van:

  • Couperose/Teleangiëctasieën (Tele’s)
  • Bloedblaasjes/ Aniomen
  • Spinnetjes/ Spidernaevus/ Sterangioom
  • Steelwratjes/ Fibromen
  • Vetknobbeltjes
  • Pigmentvlekken/Ouderdomsvlekken/Ouderdomswratten (alléén in overleg met arts)
  • En andere huidoneffenheden

De behandeling met de Tele-Gone heeft direct effect, zodat u na een enkel bezoek al verlost bent van dat vervelende huidprobleem waar u al zolang mee rond liep.

De voordelen van een Tele-Gone behandeling:

  • Succesvolle behandeling bij vele verschillende indicaties
  • De huid wordt langdurig verbeterd
  • Korte behandeling met direct resultaat
  • Geen bijwerkingen
  • Uiterst weefselvriendelijk waardoor de kans op littekens minimaal is
  • Eindresultaat snel zichtbaar

Fibromen(steelwratjes) en pigmentvlekken

Bij fibromen(steelwratjes) en pigmentvlekken lossen we het opperhuidweefsel op en maken eigenlijk expres een schaafwondje. Schaafwondjes hebben de eigenschap zonder litteken te genezen. Als na een week het korstje is afgevallen zal dat korstje beschermd moeten worden met een sun-block. Na twee tot drie maanden zie je niet meer dat daar een huidoneffenheid heeft gezeten.

Couperose en bloedblaasjes

Bij couperose en bloedblaartjes tikken we met een klein naaldje op de betreffende zichtbare adertjes, hierdoor komt het bloed wat vast zit weer beschikbaar voor afvoer en u ziet dan ook tijdens de behandeling dat het adertje niet meer zichtbaar is. Omdat tijdens deze behandeling het huidoppervlak wat rood wordt, is na een tijdje werken niet goed meer te zien waar er nog adertjes zitten. Om die reden gaan we in een volgende behandeling verder met de adertjes die er nog zitten, net zo lang tot we het gewenste resultaat hebben bereikt. Er ontstaat na de behandeling een heel fijn korstje op de plekken waar we gewerkt hebben, deze zijn met een dag of drie tot een week helemaal weer verdwenen. U mag na deze behandeling niet zonnen en naar de sauna (saunabezoek is over het algemeen af te raden voor mensen met couperose). Deze behandeling wordt niet uitgevoerd als de temperatuur onder de 6 graden is, of boven de 21 graden. Bij erge koude en warmte is het vrij zinloos om een behandeling toe te passen. De bloedvaten kunnen niet herstellen en de plaatsen waar de behandeling heeft plaatsgevonden knappen direct weer open, waarbij de kans aanwezig is dat de couperose zelfs verergert.

Prijzen

Starttarief 15 minuten € 25,00 / 30 minuten € 35,00
Starttarief tijdens een behandeling 15 minuten € 20,00 / 30 minuten € 24,00