Iedereen herkent dit wel. U heeft de overtollige haren verwijdert wat meestal toch geen prettig gevoel is en binnen de kortste keren zijn de haartjes weer zichtbaar en voelbaar.

Voordelen van haargroeiremmers

  • de nagroei wordt steeds trager
  • de haren worden dunner en bleker
  • er is steeds minder behandeling nodig
  • de huid blijft soepel en zacht

Beautysalon Kimberley uw schoonheidsspecialiste in Capelle aan den IJssel heeft nu biologische Ampullen die de haargroei vertraagt en de wortel verzwakt, zodat de haren dunner en bleker worden. Haargroeiremmers kunnen gebruikt worden na het ontharen door middel van epileren, harsen en body sugaring van onder andere oksels, bikinilijn of gelaat. Door iedere keer direct na het harsen, sugaren of epileren het concentraat aan te brengen (voordat de haarzakjes zich sluiten) neemt de groeikracht steeds verder af, wordt de haar steeds donsachtiger en steeds lichter van kleur. Op die manier groeien er minder snel stoppels en kan u wat langer wachten voor een volgende ontharing.

NU voor maar € 7,50 voor gelaat en € 10,00 voor lichaam

Voordelen van ontharen met Body Sugaring

Voordat u gebruik kan maken van de haargroeiremmers dient u eerst een deel van uw lichaam te ontharen. Wij adviseren u om dit te doen met Body Sugaring. Meer informatie en de prijzen over Body Sugaring kunt u vinden op onze website onder behandelingen.

We zullen wij hier de 10 voordelen noemen van ontharen met Body Sugering ten opzichte van ontharen door middel van harsen.

    1. Minder pijnlijk
    2. De haren blijven langer weg
    3. De haren komen zachter terug
    4. Bij regelmatige behandelingen komen er bijna geen haren meer terug
    5. Geen beschadigingen aan de huid
    6. De behandeling kan na 3 weken (vanaf 1,6 mm) al herhaald worden
    7. Kleinere kans op ingegroeide haren
    8. Body Sugar is niet heet
    9. Body Sugar is desinfecterend
    10. Het verwijderen van de restjes is huidvriendelijk (is af te wassen met lauw water of een vochtig doekje)