Waarom naar de schoonheidsspecialiste gaan?

Dat kunnen verschillende redenen zijn waarom u naar een schoonheidssalon zou gaan, bijvoorbeeld om uzelf eens lekker te laten verwennen en heerlijk te ontspannen, u een huidprobleem hebt en/of om uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. Maar ook voor het ontharen van uw lichaam of pedicure.

Door allerlei factoren kan de conditie van uw huid verminderden, denk aan stress, alcohol, roken, milieu, zonschade (UV-straling), airconditioning, medicatie, hormonen en verkeerd gebruik van cosmetica. De huid kan deze schade tot op zekere hoogte zelf reguleren, maar op een gegeven moment heeft ze toch behoefte aan speciale verzorging, aangepast aan uw huidtype en huidconditie.

Wat kunt u van een schoonheidsbehandeling verwachten!

De belangrijkste reden van een goede schoonheidsbehandeling is misschien wel dat u wilt dat u huid in goede conditie wordt gebracht, en natuurlijk wordt gehouden. De behandelingen gaan veel verder dan alleen een maskertje aanbrengen. Zo kunnen we gaan werken aan huidverbetering, huidverjonging en acne. We geven u ook advies over de huidverzorgings -en huidverbeteringsproducten, hoe u thuis uw huid het beste kunt gaan verzorgen en om uw huid in een optimale conditie te krijgen en te behouden!

Waarom naar de schoonheidsspecialiste bij Beautysalon Kimberley?

Bij Beautysalon Kimberley ontvangt iedereen een huidanalyse bij het eerste bezoek. Een huidanalyse geeft een duidelijk beeld hoe de conditie van de huid daadwerkelijk is. Naar aanleiding van de wensen en de uitkomst van de analyse bespreek je samen met de specialiste welke behandeling en producten voor jou het meest geschikt zijn. Iemand van 20 heeft andere producten nodig dan iemand van 50 jaar. De producten die gebruikt worden in een schoonheidssalon bevatten meer en hogere werkstoffen dan de producten die je in een winkel kunt kopen.

Waar kunt u Beautysalon Kimberley vinden?

Beautysalon Kimberley zit in Capelle aan den IJssel in de wijk Schollevaar. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 2 minuten lopen zit de bushalte en op 5 minuten lopen bent u bij Station Schollevaar voor de trein. De wijk Schollevaar grenst aan de wijken Schenkel uit Capelle aan den IJssel en Oosterflank, Ommoord, Nesselande en Zevenkamp uit Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn dus met de auto of fiets in een aantal minuten te bereiken vanaf winkelcentrum Koperwiek, Scholver en Alexandrium. U kunt bij ons gratis parkeren.